Snel en makkelijk verkopen doe je zo

Je auto of motor heeft lange tijd dienst bewezen, maar dan komt het moment om er afscheid van te nemen. Ofwel heb je schade waarvan je de kosten niet langer wil dragen, ofwel heb je een bedrijfsauto gekregen en kan je eigen auto weg, ofwel heeft een ongeval ervoor gezorgd dat je auto niet langer voldoet. Allemaal stuk voor stuk goede redenen om het verkopen van je auto of motor op de agenda te zetten. Hoe je dit aanpakt, is dan natuurlijk de volgende vraag die zich onvermijdelijk stelt. Je leest er hieronder alles over.

Het verkopen van een schadeauto

Weinig mensen zitten erop te wachten om een schadeauto te kopen, zoveel is zeker. Omdat er nog kosten gemaakt moeten worden die vooraf niet duidelijk in te schatten zijn en omdat de auto niet direct kan worden gebruikt, is dit voor veel kopers geen optie. Je schadeauto verkopen wordt zo natuurlijk wel een stuk moeilijker. Of toch niet? Nee, gelukkig niet. Door je auto aan te melden op een daarvoor voorzien platform worden precies die kopers aangetrokken die wel voordelen zien in jouw auto.

Het verkopen van een motor

Je motor waar je zo ontzettend trots op bent en waar je talloze mooie ritten mee hebt gemaakt, zoekt een nieuwe eigenaar. Allemaal goed, maar waar vind je iemand die je motor van je wil kopen? Het publiek hiervoor is eerder beperkt en net dat zal ervoor zorgen dat een verkoop niet zo snel tot stand komt als je wel zou willen. Je motor verkopen, doe je daarom veel beter via een speciaal daarvoor opgericht online platform. Niet alleen vind je zo snel een goede koper, je bent ook zeker van een vlotte verkoop aan een betrouwbare partij.

Jouw voordelen

Door je schadeauto of motor aan te bieden via een online platform, bereik je een enorm uitgebreid publiek dat specifiek op zoek is. Dat dit je veel tijd uitspaart, lijkt meteen duidelijk.
Daarnaast is het ook zo dat eigenlijk al het werk dat bij een verkoop komt kijken je zo uit handen genomen wordt. Het enige wat jij moet doen, is akkoord gaan met een uitgebracht bod en ervoor zorgen dat je auto of motor op het afgesproken moment ter beschikking staat. Het bekend maken van de verkoop, het onderhandelen over de prijs en het afhandelen van de formaliteiten zijn zo allemaal niet langer jouw verantwoordelijkheid.